Predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Marinko Čavara otvorio XII. Sportske susrete FRAME u Busovači 24. rujna. 2016.

Predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Marinko Čavara otvorio je danas XII. Sportske susrete FRAME u Busovači čiji je i pokrovitelj.

Program XII. Sportskih susreta FRAME počeo je koncelebriranom svetom misom u crkvi svetog Ante Padovanskog gdje je framašima iz cijele Bosne i Hercegovine poručeno da rezultate trebaju postići na lijep način, ali da se prvenstveno trebaju susresti jedni s drugima.

Nakon mimohoda kroz Busovaču u sportskoj dvorani Srednje škole "Busovača" otvoreni su XII. Sportski susreti FRAME na kojima ove godine sudjeluje 700 sudionika iz 24 župe.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara prilikom otvaranja ovih susreta poručio je sudionicima: "Vaš rezultat ovdje uopće nije važan, važno je druženje i koliko sreće ćete jedni drugima donijeti u život. Nemojte se razočarati ako ne promijenite svijet, iz svega uzmite što je dobro i u svjetlu toga gledajte na svijet."

Pokroviteljstva