Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara u Bugojnu 26. kolovoza. 2016.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara susreo se danas s građankama i građanima Bugojna. Tijekom sastanka razgovaralo se o uvjetima života u Bugojnu, te o glavnim problemima s kojima se susreću, te o realizaciji infrastrukturnih projekata od kojih je najvažniji izgradnja zaobilaznice u Bugojnu.

U razgovoru s novinarima Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara je izjavio: „Zadovoljstvo mi je da sam mogao razgovarati s građankama i građanima Bugojna o problemima i načinima suradnje s federalnim vlastima, te na koji način Predsjednik Federacije BiH može pomoći da život u Bugojnu svima bude bolji. Najvažniji projekt koji je trenutno Bugojnu potreban je most i zaobilaznica i na tome ćemo raditi zajedničkim snagama.“

Na pitanje novinara je li bilo riječi o izborima, Predsjednik F BiH je rekao da u predizborno vrijeme trebamo nastojati da učinimo sve kako bismo dobili što bolju vlast u Bugojnu. „Vjerujem da će kandidati HDZ-a BiH postići dobar rezultat i da će kampanja proteći u korektnom ozračju.“, poručio je Predsjednik Federacije BiH.

Službene posjete