Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara razgovarao s ravnateljem Agencije za državnu službu Federacije BiH mr. Refikom Begićem 25. kolovoza. 2016.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara razgovarao je danas s ravnateljem Agencije za državnu službu Federacije BiH mr. Refikom Begićem.

Na sastanku je razgovarano o unaprjeđenju zakonske regulative u cilju racionalizacije i optimizacije u funkcioniranju Agencije za državnu službu. Te što bolje suradnje s kantonalnim nivoima vlasti.

Begić je istaknuo da je potrebno definirati i sistematizirati ulogu Agencije za državnu službu u Reformskoj agendi, te način na koji će ADS kroz svoja tijela pomagati svim nivoima vlasti u Federaciji.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara je istaknuo da je u Federaciji BiH potrebno poboljšati rad federalnih institucija državne službe, ali i bolje urediti odnose sa kantonima. Bolja organizacija organa državne uprave nam je potrebna da bismo mogli provesti reformske promjene, te je izrazio punu potporu u radu Agencije za državnu službu.