Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara na obilježavanju Dana općine Busovača 16. kolovoza. 2016.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara nazočio je danas, 16. 08. 2016. godine, obilježavanju Dana općine Busovača. 

Svečanost obilježavanja započela je Svečanom sjednicom Općinskog vijeća Busovača koju je otvorila predsjedateljica Općinskog vijeća Busovača Mirjana Plavčić. U svom obraćanju istaknula je da je Općina Busovača u svom radu usvojila visoke standarde koje će  i u budućnosti nastojati zadržati i unaprijediti.

Nazočnima se obratio i načelnik Općine Busovača Asim Mekić koji je istaknuo potrebu razvoja infrastrukturnih projekata koji utječu na kvalitetniji život u ovoj općini, te s planovima i prioritetima Općine Busovača.

U svom obraćanju predsjednik Federacije BiH Marinko čavara poručio je: „Kao i u drugim oblastima nama su neophodne reforme koje su već planirane, a za bilo kakve reforme trebaju nam stabilni politički odnosi i odgovornost svakog pojedinca u izvršavanju obveza. Posebno čestitam i zahvaljujem svima koji su doprinijeli razvoju pozitivnog ozračja u Busovači. Ovo je prigoda za razmjenu mišljenja i jačanja osjećaja da pripadamo istoj općini koja će uz našu suradnju napredovati.“

Tijekom Svečane sjednice dodijeljene su zahvalnice zaslužnim građanima, te prijateljima Općine Busovača koji su svojim radom i zalaganjem doprinijeli razvoju ove općine, a to su Odbojkaški klub „Busovača“, te organizacija ABF.

Dan općine