Završnica Sportskih igara mladih 06. srpnja. 2023.

Iznimno mi je drago bilo upoznati Harisa Deliahmetovića, predsjednika Organizacijskog odbora Sportskih igara u BiH, najljepše sportske priče u regiji. Ovo najveće amatersko natjecanje u Europi koje tisućama djece pruža mogućnost da besplatno sudjeluju, natječu se, educiraju,upoznaju i putuju, mora imati neupitnu institucionalnu podršku" kazala je predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara uoči sinocnje svečanosti zatvaranja Sportskih igara za mlade.

Naime, ovo veliko,  regionalno sportsko natjecanje, u BiH postoji 13 godina a ove je godine održano u više od 40 gradova.

Uoči velike završnice i finalnih natjecanja koja su rezultirala i plasmanom određenih ekipa na regionalnu završnicu u Splitu, predsjednica Bradara je održala sastanak sa Daliahmetovicem koji joj je predstavio projekt, izazove s kojima se organizacija suočava kao i postignute rezultate i benefite za tisuće djece koja svake godine prodju kroz projekt.

Osim predsjednice Bradara na svečanosti zatvaranja su između ostalih predstavnika vlasti sudjelovali i načelnici općina Novi Travnik Stjepan Dujo i Kiseljak, Mladen Misuric Ramljak.