Travnik: Predsjednik Federacije BiH i ministri u Vladi ŽSB posjetili KŠC „Petar Barbarić“ 02. rujna. 2021.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara i ministri u Vladi ŽSB: ministrica financija Mirjana Plavčić, ministar obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa Bojan Domić i ministar zdravstva i socijalne politike Anto Matić posjetili su Katolički školski centar „Petar Barbarić“ u Travniku, gdje su razgovarali s ravnateljem Centra don Željkom Marićem, ravnateljicom Gimnazije prof. Ivanom Čurčić i ravnateljem Osnovne škole prof. Antom Rajićem.

Tijekom posjeta razgovarano je o funkcioniranju i aktivnostima Centra, o organizaciji školske 2021./2022. godine, ali i o drugim važnim pitanjima vezanim za rad Centra.

Uz riječi dobrodošlice, ravnatelj Centra don Željko Marić upoznao je nazočne s radom i planiranim projektima Centra, posebno istaknuvši projekt obnove prostorija Centra. Također, istaknuo je važnost pronalaženja odgovarajućeg modusa izvođenja nastave, obzirom na pandemiju koronavirusa, koja predstavlja izazov za cijelu društvenu zajednicu, pa tako i za obrazovanje u cjelini.

Predsjednik Federacije BiH i ministri u Vladi ŽSB izrazili su potporu realizaciji projekata koji će unaprijediti rad Centra, te poželjeli uspješnu školsku 2021./2022. godinu učenicima i uposlenicima Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“.