Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara boravio u Tuzli 08. lipnja. 2021.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara i federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić danas su boravili u Tuzli gdje su, zajedno sa zamjenikom ministra obrane BiH Mijom Krešićem i predsjednikom Županijskog odbora HDZ-a BiH Soli Danijelom Nikolićem, obišli izgrađeni kružni tok na magistralnoj cesti u naselju Husino.

Kako je istaknuto, izgradnja ovog značajnog projekta riješila je jedno od sigurnosnih prometnih žarišta na području Tuzlanske županije. Kako su kazali i sami mještani, na ovaj projekt se čekalo preko 20 godina i neizmjerna je radost da je došlo do realizacije ovako značajnog projekta.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara izrazio je zadovoljstvo realiziranim projektom, kao i potporu aktivnostima koje će pridonijeti realizaciji i drugih projekata koji su od velikog značaja za Tuzlanske županiju.

Delegacija je položila vijenac na spomen obilježju poginulim braniteljima 115. brigade HVO-a „Zrinski“, posjetila Franjevački samostan svetog Petra i Pavla u Tuzli i tom prigodom razgovarala s gvardijanom fra Željkom Nikolićem.