Priopćenja

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara održao sastanak s predstavnicima međunarodne zajednice 14. veljače. 2020. Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara održao je sastanak s Ellen Germain, zamjenicom šefa misije Veleposlanstva SAD u BiH, Michael Scanlan, prvim zamjenikom visokog predstavnika, Khaldoun Sinno, zamjenikom šefa Delegacije EU u BiH i Joeri Maas, šefom Odjela za politiku i planiranje u OSCE. Na sastanku je razgovarano o temi popune Ustavnog...
Predsjednik FBiH Marinko Čavara na svečanom otvaranju 36. Međunarodnog festivala „Sarajevska zima 2020“ 08. veljače. 2020. Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara u pratnji supruge Ivanke nazočio je svečanom otvaranju 36. Međunarodnog festivala „Sarajevska zima 2020“, koje je upriličeno sinoć u Narodnom pozorištu Sarajevo. Direktor Festivala „Sarajevska zima“ Ibrahim Spahić zahvalio je umjetnicima koji dolaze iz svih krajeva svijeta, gostima i medijima, te...
Predsjednik FBiH Marinko Čavara potpisao Ukaz o proglašenju Odluke o prihvaćanju zaduženja po Sporazumu o zajmu između Međunarodne banke za obnovu i razvitak (IBRD) i Bosne i Hercegovine za realizaciju Projekta „Energetske učinkovitosti – dod 05. veljače. 2020. Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara potpisao je Ukaz o proglašenju Odluke o prihvaćanju zaduženja po Sporazumu o zajmu između Međunarodne banke za obnovu i razvitak (IBRD) i Bosne i Hercegovine za realizaciju Projekta „Energetske učinkovitosti – dodatno financiranje“.
Predsjednik FBiH Marinko Čavara potpisao je Ukaz o proglašenju Odluke o prihvaćanju zaduženja po Ugovoru o zajmu između Bosne i Hercegovine i Europske banke za obnovu i razvitak (EBRD) za realizaciju Projekta „Javni prijevoz Sarajevo“. 05. veljače. 2020. Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara potpisao je Ukaz o proglašenju Odluke o prihvaćanju zaduženja po Ugovoru o zajmu između Bosne i Hercegovine i Europske banke za obnovu i razvitak (EBRD) za realizaciju Projekta „Javni prijevoz Sarajevo“.
Predsjednik FBiH Marinko Čavara potpisao Ukaz o proglašenju Odluke o prihvaćanju zaduženja po Ugovoru o zajmu između Bosne i Hercegovine i Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) za realizaciju Projekta Živinice regionalna deponija za kruti otpad 05. veljače. 2020. Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara potpisao je Ukaz o proglašenju Odluke o prihvaćanju zaduženja po Ugovoru o zajmu između Bosne i Hercegovine i Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) za realizaciju Projekta Živinice regionalna deponija za kruti otpad.

Stranice