Svečano obilježen Dan općine Kiseljak 19. srpnja. 2018.

Dana 18. srpnja 2018. godine u dvorani Visoke škole CEPS u Kiseljaku, upriličena je svečana sjednica Općinskog vijeća Kiseljak u prigodi obilježavanja Dana općine Kiseljak.

Na svečanoj sjednici, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara čestitao je Dan općine svim stanovnicima Općine Kiseljak te istaknuo kako je Kiseljak ulogu „slučaja“ koju su mu neki namijenili pretvorio u ulogu uspješne lokalne zajednice koja može služiti za primjer.

O urađenom u proteklih godinu dana kao i planovima budućeg razvitka govorio je Mladen Mišurić-Ramljak, načelnik općine Kiseljak. Posebno je naglasio važnost ulaganja u infrastrukturne kao i projekte razvitka gospodarstva s ciljem zaustavljanja trenda odlaska.

U prigodi Dana općine Kiseljak i ove su godine podijeljena priznanja zaslužnim za razvitak ove sredine. Među dobitnicima su dominirali gospodarstvenici. Upriličen je i bogat zabavni program u kojemu su nastupili glazbenici iz Kreševa, Kiseljaka i Busovače. 

Svečanoj sjednici prethodilo je polaganje vijenaca kod središnjeg spomen obilježja te je upriličen obilazak izložbe istaknutog hrvatskog kipara Vanje Radauša i otkrivanje spomenika istaknutom glazbeniku Jozi Penavi, podrijetlom iz kiseljačkog sela Palež.