Izaslanstvo iz općine Novi Travnik razgovaralo sa predsjednikom FBiH Marinkom Čavarom 20. travnja. 2015.

Predsjednik FBiH Marinko Čavara danas je razgovarao sa Izaslanstvom iz Novog Travnika: predsjednikom Općinskog vijeća Slavkom Marinom, ravnateljicom JU Doma zdravlja Ivankom Mađar šimić, ravnateljicom edukacijsko rehabilitacijskog centra Duga Sonjom Nikolić Jurišić, i ravnateljem Sportske dvorane Zdenkom Ljubasom.

Predsjednik Općinskog Vijeća Novi Travnik Slavko Marin informirao je predsjednika FBiH o:

problematici namjenske industrije,

problematici različitih potpora Novom Travniku sa razine Federacije,

problematici vezanoj za izbjegle i raseljene osobe

projektima infrastrukture uz sufinanciranje FBiH

Ravnateljica JU Dom zdravlja Novi Travnik Ivanka Mađar šimić informirala je predsjednika o radu navedene ustanove i istakla potrebu obnavljanja istrošene dijagnostičke i medicinske opreme.

Ravnateljica edukacijsko rehabilitacijskog centra Duga Novi Travnik Sonja Nikolić Jurišić predstavila je aktivnosti Centra zasnovane na pružanju socijalne skrbi, odgoja i obrazovanja djece sa invaliditetom.

Ravnatelj Sportske dvorane Novi Travnik Zdenko Ljubas upoznao je predsjednika FBiH sa procesom saniranja krova dvorane kako bi se stvorili uvjeti za održavanje sportskih i kulturnih manifestacija.

Izaslanstvo je, također, upoznalo predsjednika FBiH sa aktivnostima i planiranim projektima vezanim za kulturu i sport u Novom Travniku koje namjeravaju realizirati u narednom periodu.

Predsjednik FBiH Marinko Čavara izrazio je spremnost za suradnju i pomoć u realizaciji projekata koji će pridonijeti boljem stanju u Novom Travniku.