Humanitarna nogometna utakmica za izgradnju Edukacijsko-rehabilitacijskog centra u Kiseljaku 20. travnja. 2018.

Danas je u Kiseljaku na stadionu Hrvatskih branitelja, u organizaciji općine Kiseljak i udruge „Pront“, odigrana humanitarna nogometna utakmica od koje je sav prihod namijenjen za izgradnju Edukacijsko – rehabilitacijskog centra u Kiseljaku. 
Sudjelovanjem u ovoj humanitarnoj manifestaciji, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara dao je potporu realizaciji projekta izgradnje i uređenja Centra kojim će se osigurati prikladan prostor korisnicima ustanove, djeci i mladima s poteškoćama u razvoju.
Za ekipe „Pront“ i „Humane zvijezde Hrvatske“ tradicionalno su nastupili poznati nogometaši iz regije, brojni ugledni politički dužnosnici, gospodarstvenici te poznate osobe iz javnog života iz BiH i Republike Hrvatske.
Izgradnja Edukacijsko – rehabilitacijskog centra od velikog je značaja za općinu Kiseljak i Lepeničku dolinu, ali i za cijelo područje središnje Bosne.  Rekonstrukcijom zgrade bivšeg hotela Turist i opremanjem objekta za potrebe Službe za socijalni rad riješit će se problem nedostatka odgovarajućeg prostora za rad Centra.  Procijenjeni radovi rekonstrukcije zgrade iznose 200.000,00 KM.