Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara primio Europsku Taekwondo Zlatnu Katarinu Krajišnik 26. listopada. 2017.

Predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Marinko Čavara razgovarao s predstavnicima Taekwondo saveza FBiH i BiH u sastavu: predsjednik Taekwondo saveza FBiH Samir Šarić, trener kadetske taekwondo reprezentacije BiH Ibrahim Kolja i osvajačica zlatne medalje na Europskom kadetskom prvenstvu u taekwondo – u Katarina Krajišnik.

Predsjednik FBiH Marinko Čavara čestitao je mladoj reprezentativki Katarini Krajišnik koja je donijela BiH veliki uspjeh u olimpijskom sportu.

Osvajanjem zlatne medalje, postala je europska kadetska prvakinja za 2017. godinu. Zajedno sa još 12 kadeta, članova kadetske taekwondo reprezentacije BiH, Katarina je nastupila na Europskom kadetskom prvenstvu u Budimpešti.

Na sastanku je razgovarano o potrebi stabilizacije odnosa u Savezu i rješavanja financijskih poteškoća koje otežavaju rad Saveza i napredovanje mladih sportaša.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara istaknuo je da je neophodna veća potpora institucija države i poduzeća organizacijama koje okupljaju veliki broj mladih i omogućuju im bavljenje sportom.