Europske vrijednosti koje Kiseljak njeguje dijelimo na svim razinama vlasti 18. srpnja. 2017.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara je, čestitajući Dan općine svim Kiseljačankama i Kiseljačanima u svom obraćanju poručio da: kiseljački imperativ da grade europski Kiseljak dijelimo i na višim razinama kako bi izgradili europsku Federaciju BiH i Bosnu i Hercegovinu, te kako bi dostigli europske vrijednosti i eliminirali svaki parasustav.

O trenutnom stanju u Općini Kiseljak, aktivnostima i napretku u realizaciji projekata nazočnima su govorili zamjenik predsjedatelja Općinskog vijeća Zvonko Udovičić, te načelnik Mladen Mišurić-Ramljak. Ovom su prigodom istaknutim građanima koji su svojim radom i zalaganjem doprinijeli razvitku Općine Kiseljak dodijeljena priznanja.

Nakon Svečane sjednice uslijedilo je otvorenje novouređenog Trga kneza Radoje. Uređenje ovog trga doprinijet će dodatnoj urbanizaciji centra grada i biti mjesto okupljanja i druženja Kiseljačanki i Kiseljačana.

Svečanosti su nazočila i mnogobrojna izaslanstva svih razina vlasti u BiH, te predstavnici prijateljskih općina iz BiH i Republike Hrvatske.

Dan općine