Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara na polaganju kamena temeljca za izgradnju Doma za siromašne "Sveti Mihovil" u Busovači 17. svibnja. 2017.

Predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Marinko Čavara nazočio je danas polaganju kamena temeljca za izgradnju Doma za siromašne "Sveti Mihovil" u Busovači.

Blagoslov kamena temeljca predvodio je monsinjor Luka Tunjić uz koncelebraciju fra Zorana Jakovića i fra Josipa Matijanića, fratara iz župe sv. Ante Padovanskog u Busovači. U prigodnim riječima mons. Tunjić je kazao kako je ovaj projekt kruna rada Udruge "Dar srca" i svih njenih volontera, te je tom prigodom u ime kardinala Puljića i cijelog ordinarijata čestitao na ovom projektu.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara u prigodnom se obraćanju zahvalio svima koji su dali potporu ovom projektu. "Vjerujem da će izgradnja ovog doma potaknuti mnoge ljude dobrog srca da pomognu izgradnju ovog doma. Vjerujem da ima dobrote u svim ljudima, samo je treba potaknuti i ovaj će dom početi s radom na zadovoljstvo njegovih korisnika." poručio je Predsjednik Federacije BiH.