U Mostaru odigrana humanitarna utakmica za izgradnju Dompesa 20. travnja. 2017.

Danas je u Mostaru odigrana prijateljska nogometna utakmica između momčadi humanih zvijezda Hrvatske i Bosne i Hercegovine, u okviru velike akcije potpore izgradnje Studentskog doma i pučke kuhinje Dompes u Mostaru.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara igrao je za momčad Dompesa u kojoj su igrali i dr. Dragan Čović, Blaž Slišković, Goran Sablić, Mirko Hrgović, Nenad Pralija, Ivan Šurjak, Damir Beljo, Zoran Tomić, Mario Vasilj i drugi.

Za momčad vatrenih Humanih zvijezda Hrvatske nastupili su proslavljeni Vatreni iz 1998. Goran Vlaović, Mario Stanić, Dario Šimić, Dražen Ladić, Mate Bulić, Krunoslav Jurčić i mnogi drugi, a boje izabrane vrste Dompesa branio je Blaž Baka Slišković, Ivica Šurjak, Ante Rukavina, Goran Jurić, Dragan Čović, Nermin Šabić i drugi.

Nakon odigrane utakmice koja je završena prijateljskim rezultatom 5:5, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara je kazao kako se na ovaj način pomaže svima onima kojima je pomoć potrebna da bi bili uspješni u studiranju i sutra gradili bolju budućnost. “Svi oni koji su igrali, gledali i svi koji na drugi način pomažu izgradnju studentskog doma mogu biti zadovoljni.” poručio je Predsjednik Federacije BiH na kraju ovog susreta.