Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara uputio čestitku povodom preuzimanja dužnosti novoizabranim načelnicima i gradonačelnicima 16. studenog. 2016.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara uputio je čestitku povodom preuzimanja dužnosti novoizabranim načelnicima i gradonačelnicima u Federaciji BiH u kojoj ističe da je suradnja svih razina vlasti izuzetno važna za razvoj i napredak lokalnih zajednica i Federacije Bosne i Hercegovine.

„Čestitam vam na osvojenom mandatu.

Povjerenje koje ste dobili obvezuje vas da u predstojećem mandatu budete odgovorni u radu i odlučni u donošenju odluka koje će doprinijeti razvitku i rješavanju problema cijele lokalne zajednice.

Uvjeren sam kako ste već svojim programom prepoznali da je od nemjerljive važnosti raditi na dobrobit cijele zajednice i praviti hrabre iskorake koji će donijeti pozitivne društvene promjene. 

Iskoristite ovu priliku, i na dobrobit svih stanovnika pokažite da je vaš mandat uistinu pobjeda za sve, bez obzira na nacionalnu pripadnost ili stranačku opredijeljenost.  Neka vam opće dobro bude jedina motivacija, a napredak lokalne zajednice svakodnevni  poticaj za kontinuiran i neumoran rad.

Suradnja svih razina vlasti iznimno je bitan element za kvalitetno rješavanje društvenih problema, stoga vas pozivam na suradnju i zajedničko djelovanje u stvaranju boljeg života u vašoj lokalnoj zajednici, Federaciji Bosne i Hercegovine i Bosni i Hercegovini, te napretku BiH ka članstvu u europskim i euroatlantskim integracijama!“ stoji u čestitci.

Čestitke