Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara otvorio novu zgradu uprave poduzeća Ovnak i Cm 05. studenog. 2016.

Predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Marinko Čavara simboličnim presijecanjem vrpce, otvorio je danas novu zgradu uprave poduzeća Ovnak i Cm u Vitezu.

Nova zgrada uprave poduzeća Ovnak i Cm otvorena je na dan 25. obljetnice rada i djelovanja poduzeća Ovnak. Uspjeh ovog poduzeća ogleda se i u, prije 13 godina otvorenom, lancu kozmetičkih marketa Cm koji danas kupci mogu naći na 72 lokacije u 50 gradova BiH.

U svom govoru koji je predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara uputio svim nazočnima istaknuo je: "U vremenu u kojem smo zasuti negativnim informacijama, biti na jednom ovakvom događaju i svjedočiti realizaciji ideje i vizije uspješne obitelji Kafadar je privilegija, zbog toga vam zahvaljujem na pozivu.”

Ovom je prigodom Predsjednik Federacije BiH čestitao i vlasnicima poduzeća Ovnak i Cm, obitelji Kafadar, te svim djelatnicima koji su doprinijeli razvoju i uspješnom poslovanju ovog poduzeća.

“Zadovoljstvo mi je da sam mogao otvoriti novi objekt poduzeća Ovnak i Cm koji slavi 25 godina postojanja i koji pokazuju na najbolji način kako seu BiH može uspješno raditi i stvarati nova radna mjesta. Ovo je jasno ohrabrenje svima onima koji žele raditi i napredovati da se kroz rad, a sa idejom i vizijom, u Središnjoj Bosni može razvijati gospodarstvo.", poručio je predsjednik F BiH Marinko Čavara.