Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara razgovarao s direktoricom Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar Dalfinom Bošnjak 26. listopada. 2016.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara razgovarao je danas s direktoricom Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar Dalfinom Bošnjak.

Direktorica Dalfina Bošnjak prezentirala je planove za 20. jubilarni Međunarodni sajam gospodarstva Mostar koji će se održati od 4. do 8. travnja 2017. godine. Zemlja partner jubilarnog 20. Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar bit će Republika Hrvatska.

Na sajmu će se pokazati dobro gospodarstvo iz Bosne i Hercegovine, ali i predstaviti gospodarstvo cijele regije i svijeta.

Posebna tema 20. jubilarnog sajma o kojoj će se govoriti na brojnim konferencijama je autocesta, brze ceste i građevinski sektor uz autoceste.

Tijekom sajma se očekuje održavanje velikog broja konferencija, okruglih stolova, stručnih skupova i prezentacija po čemu je Mostarski sajam već postao prepoznatljiv. I ovaj put se očekuje veliki broj izlagača iz regije i svijeta.