Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara primio zahvalnicu od članova Organizacijskog odbora Sportskih igara mladih BiH 17. listopada. 2016.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara razgovarao je danas s članovima Organizacijskog odbora Sportskih igara mladih BiH.

Predsjednik OO Sportskih igara mladih BiH Haris Deliahmetović upoznao je Predsjednika FBiH s rezultatima 6. Sportskih igara mladih 2016. u kojima je sudjelovalo nekoliko tisuća mladih iz 30 gradova.

S obzirom na broj sudionika, Sportske igre mladih su najveća sportsko amaterska manifestacija u regiji koja mladima daje mogućnost da se natječu u 10 sportova.

Članovi OO Sportskih igara mladih BiH, Ena Jažić i Haris Deliahmetović, ovom su se prigodom zahvalili Predsjedniku Federacije BiH na potpori prilikom realizacije ovog projekta.

Predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Marinko Čavara izrazio je spremnost pomoći u organizaciji igara mladih i sljedeće godine jer ove igre mladih donose mnogo sreće i radosti svim srednjoškolcima.

Pokroviteljstva