Predsjednik FBiH službeno posjetio Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar 28. rujna. 2015.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara sa suradnicima posjetio je danas Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar gdje je razgovarao s predsjednikom Uprave Vilimom Primorcem.

Razgovarano je o trenutačnom stanju u poduzeću, s naglaskom na buduće planove i razvojnu strategiju, kao i kretanjima na tržištu telekomunikacijskih usluga.

Primorac je upoznao Čavaru sa svim novinama vezanim uz poslovanje poduzeća otkad je preuzeo dužnost predsjednika Uprave, te naglasio potpunu spremnost novoga vodstva za rješavanje svih postojećih problema i nadilaženje prepreka, kao i podizanje poslovanja poduzeća na što višu razinu. Dodao je i kako HT Mostar, uz ostalo, nastavlja svoju misiju poslovanja kao društveno odgovorno poduzeće, što je posebno vidljivo kroz niz različitih projekata i akcija koje podupire.

Predsjednik FBiH Čavara naglasio je važnost Hrvatskih telekomunikacija d.d. Mostar i iskazao punu potporu sadašnjoj Upravi u njihovu djelovanju, naglasivši kako je HT d.d. Mostar jedan od onih subjekata koji bi trebali, u svim segmentima, biti smjernica za poslovanje i drugih sličnih poduzeća koja imaju stratešku važnost u Federaciji BiH.