U Sarajevu svečano otvoreno Europsko prvenstvo u Taekwondou 10. prosinca. 2020.

Danas je u Sarajevu svečano otvoreno Europsko prvenstvo u Taekwondou za seniore u olimpijskim kategorijama i kadete, na kojemu je predsjedniku Federacije BiH Marinku Čavari uručena prigodna Plaketa za nesebičnu potporu organizaciji ovog značajnog Prvenstva.

Europsko prvenstvo svečano je otvorila pomoćnica ministrice civilnih poslova BiH Anđa Kalem Perić, koja je pozdravila nazočne uime ministrice, čestitala organizatorima na uspješnoj organizaciji, a natjecateljima poželjela sreću i ugodan boravak u BiH.

„Ministarstvo civilnih poslova BiH kao ministarstvo nadležno u oblasti sporta, podržava i pozdravlja sve aktivnosti koje provode olimpijski odbori, savezi, a sve u cilju promoviranja i razvijanja sporta u Bosni i Hercegovni“, kazala je pomoćnica ministrice civilnih poslova BiH Anđa Kalem Perić.

Taekwondo savez BiH organizirao je po prvi put Europsko prvenstvo u Taekwondou na koje su se prijavile 33 zemlje. Organizatori su izrazili veliku čast i zadovoljstvo što su, pogotovo u ovim teškim vremenima, uspjeli savladati sve prepreke i organizirati Europsko prvenstvo u Taekwondou.