Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara uputio brzojav sućuti obitelji Pere Gudelja i poduzeću FIS d.o.o. Vitez 24. studenog. 2020.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara uputio je brzojav sućuti obitelji Pere Gudelja, te rukovodstvu i uposlenicima poduzeća FIS d.o.o. Vitez.

"U povodu smrti Pere Gudelja, jednog od najuspješnijih bosanskohercegovačkih gospodarstvenika, osnivača i suvlasnika poduzeća FIS d.o.o. Vitez, upućujem izraze najdublje sućuti njegovoj obitelji, prijateljima, te rukovodstvu i uposlenicima poduzeća FIS.

Pero Gudelj je svojim znanjem, vještinama i neumornom voljom dao veliki doprinos razvoju gospodarstva i otvaranju radnih mjesta, ne samo u Vitezu, već i cijeloj Bosni i Hercegovini i šire. Pamtit ćemo ga po njegovoj veseloj naravi, ali i nepokolebljivom duhu i ljubavi koju je gajio prema svom poslu.
 
Odlaskom Pere Gudelja, Bosna i Hercegovina izgubila je iznimnog čovjeka i gospodarstvenika. Uvjeren sam da će njegov poslovni put do uspjeha biti inspiracija i ohrabrenje mnogima da se uspješno bave gospodarstvom.
 
Počivao u miru Božjem!", stoji u brzojavu.