Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara čestitao Dan općine Busovača 16. kolovoza. 2020.

U povodu Dana općine Busovača, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara uputio je prigodnu čestitku svim žiteljima općine Busovača.

"Posebna mi je čast i zadovoljstvo, u ime Federacije BiH i osobno, svim žiteljima općine Busovača uputiti iskrene čestitke u povodu Dana općine Busovača.

Na današnji dan, kad Busovača slavi 649. rođendan, prisjećamo se svih povijesnih trenutaka koji su obilježili razvitak Busovače. Za svih tih godina, Busovača je uistinu napredovala, niz projekata je realizirano, zahvaljujući uspješnoj suradnji i potpori viših razina vlasti, te su stvoreni preduvjeti za daljnje unapređenje sveukupnog života u Busovači.

Unatoč ostvarenom napretku, jasno je da Busovača može bolje. Stoga, predanim radom, zajedništvom i međusobnim uvažavanjem učinimo općinu Busovača prepoznatljivom po uspjehu i napretku, u svrhu ljepšeg i kvalitetnijeg života svakog njenog stanovnika.

U to ime, još jednom svim stanovnicima općine Busovača čestitam Dan općine, sa željom da zajedničkim snagama izgradimo bolju i ljepšu Busovaču, te da našoj Busovači ostanemo vjerni pratitelji u budućem uspjehu", stoji u čestitki.