Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara čestitao 61. rođendan Večernjem listu 02. srpnja. 2020.

U povodu 61. rođendana dnevnih novina "Večernji list", predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara uputio je čestitku rukovodstvu, urednicima, novinarima dnevnih novina "Večernji list" i direktoru Jozi Pavkoviću osobno.

"Rukovodstvu, urednicima, novinarima dnevnih novina „Večernji list“ i Vama osobno, čestitam 61. rođendan dnevnih novina „Večernji list“, sa željom da i dalje budete primjer profesionalnog i odgovornog novinarstva.
Zahvaljujući objektivnom, etičnom i, prije svega, istinitom informiranju, dnevne novine „Večernji list“ stekle su povjerenje čitatelja i postale su jedne od vodećih dnevnih novina ne samo u BiH i Republici Hrvatskoj, već i šire.

Mediji i novinari, jedni su od glavnih stubova demokratskog društva i nose veliku odgovornost u obavljanju svoje osnovne uloge - istinitom i pravovremenom informiranju, ali i u percepciji i kreiranju javnog mnijenja o svim važnim događajima, pitanjima i procesima u društvu u kojem živimo. Obzirom da svakodnevno čitam Vaše novine, osobno sam se uvjerio da Večernji list uspješno ispunjava tu temeljnu zadaću svakog medija, na čemu Vam iskreno čestitam.

Uvjeren da će Vas i u narednom razdoblju pratiti uspjeh i da ćete i dalje biti vjerni istinskim vrijednostima i načelima profesionalnog i etičnog novinarstva, upućujem Vam prijateljske pozdrave", stoji u čestitki.