Predsjednik FBiH Marinko Čavara čestitao na imenovanju predsjedatelju Vijeća ministara BiH, ministrima i zamjenicima ministara u Vijeću ministara BiH 27. prosinca. 2019.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara čestitao je na imenovanju predsjedatelju Vijeća ministara BiH Zoranu Tegeltiji, ministrima u Vijeću ministara BiH: Vjekoslavu Bevandi, Josipu Grubeši, Ankici Gudeljević, Staši Košarcu, Sifetu Podžiću, Biseri Turković, Fahrudinu Radončiću i Vojinu Mitroviću, te zamjenicima ministara u Vijeću ministara BiH: Miji Krešiću, Ljiljani Lovrić, Josipu Brkiću, Dževadu Mahmutoviću, Nedžadu Brankoviću, Neziru Piviću, Hazimu Rančiću, Siniši Iliću i Mirku Okoliću.

„U ime Federacije BiH i osobno, čestitam Vam na imenovanju, te Vam želim puno uspjeha u obavljanju dužnosti koja je čast, ali i velika odgovornost.

Pred Vama su teški i odgovorni zadaci, ali vjerujem da ćete svojim znanjem i iskustvom, uz suradnju i dogovor, značajno pridonijeti izgradnji bolje BiH na europskom putu, promicanju ljudskih prava i temeljnih sloboda konstitutivnih naroda i svakog pojedinca, te demokracije i vladavine prava, kako  bi se stvorili bolji uvjeti za život svakog stanovnika BiH.

Uz nadu i uvjerenje da ćemo imati otvorenu i produktivnu suradnju, upućujem Vam pozdrave“, stoji u čestitki.