Svečano otvoren dom za zbrinjavanje starijih i nemoćnih osoba "Natur Oaza" u Fojnici 12. ožujka. 2019.

Predsjednik Federacije BIH Marinko Čavara nazočio je svečanom otvorenju doma za zbrinjavanje starijih i nemoćnih osoba "Natur Oaza" u Fojnici.

Dom je svečano otvorio zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović koji je u svom govoru čestitao investitorima te izrazio zadovoljstvo što je općina Fojnica dobila jedan objekt ovakve razine.

„Prostor je veličanstven, i drago mi je da će ljudi koji imaju potrebu provesti treću dob u jednoj ovakvoj ustanovi, na ovim prostorima i dobili priliku za to i to na vrhunskoj razini što je iznimno važno. Posebno pozdravljam otvaranje novih radnih mjesta koja kao i postojanje ovog objekta daju općini Fojnica dodatni značaj svake pa i turističke  vrste“, kazao je dr. Čović.

„Novoizgrađeni dom nudi smještaj za osobe treće životne dobi. Korisnicima su na raspolaganju 43 prostrane luksuzno opremljene sobe. Naš stručni tim s poštovanjem i ljubavlju korisnicima pruža maksimalnu njegu i zaštitu, a posvećeni smo tome da im omogućimo savršen odmor i veselu starost“, kazala je Dragana Trogrančić direktorica Doma, obećavši korisnicima savršen odmor i veselu starost.