Sretan Dan policije i blagdan svetog Mihovila! 29. rujna. 2018.

U prigodi obilježavanja Dana policije i blagdana svetog Mihovila, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara uputio je prigodnu čestitku policijskim službenicama i službenicima koji obilježavaju oval blagdan.

"Svim policijskim službenicama i službenicima koji danas obilježavaju Dan policije i blagdan zaštitnika policije, sv. Mihovila, upućujem najiskrenije čestitke, sa željom da i dalje svoj posao obavljate savjesno i profesionalno, u borbi protiv svih oblika kriminala, korupcije i terorizma.

Zahvaljujem vam na predanom i odgovornom izvršavanju svih dužnosti i poslova koji su od iznimne važnosti za očuvanje mira, poštivanje zakona i sigurnost svakog stanovnika Federacije BiH i BiH.

Organizirane, profesionalne i opremljene policijske snage ključne su za stabilnost i sigurnost svih nas. Stoga je naš zajednički zadatak stvoriti bolje uvjete za rad, s boljom opremom i boljim mogućnostima za obuku, kako biste ovaj častan i odgovoran poziv obavljali što profesionalnije i kvalitetnije.

Želim vam mnogo uspjeha u svakodnevnom radu i obavljanju ove izuzetno humane dužnosti, te vam još jednom čestitam Dan policije i blagdan sv. Mihovila!", stoji u čestitki.